На палаючому складі у Воронезькій області детонують ракети з КНДР

Політика

У Воронезькій області рф було завдано удар по військовому складу, де знаходилися північнокорейські ракети, якими російські терористи вбивають українських громадян. Детонація боєприпасів продовжується вже понад 12 годин.

«Нанесено удар по складу боєприпасів у Солдатському, Воронезької області. Знищені корейські ракети, які путін фактично випрошував у Кім Чен Ина, принижуючись. На іранські ракети чекає така ж доля», – повідомив Коваленко.

Тим часом запроваджено додаткові заходи безпеки у зв’язку із пожежею та детонацією вибухонебезпечних предметів в Острогозькому районі Воронезькій області рф. Повністю перекрито рух автотранспорту з 51-го до 105-го кілометра автодороги Воронеж — Луганськ. Весь транзитний транспорт із розв’язки на 51-му кілометрі прямує у бік Нововоронежа.

Триває горіння сухої рослинності. Її гасіння ускладнює детонація, що триває, але необхідне угруповання сил і засобів сформовано. Із прилеглих до місця події населених пунктів евакуйовано кілька сотень людей. Більшість розмістилася у родичів та знайомих, кілька десятків – у двох ПВР.

У трьох населених пунктах російського району діє режим надзвичайного стану.

Нагадаємо, що у Воронезькій області рф 7 вересня вночі заявили про пожежу та вибухи. Пізніше стало відомо, що спалахнув склад боєприпасів та техніки, його атакували безпілотники Служби безпеки України.

Ми писали, що у Воронезькій області росії в Острогозькому районі через безпілотник виникла пожежа та детонація вибухонебезпечних предметів. Місцева влада почала евакуацію жителів одного з сел.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь