На посаду технічного директора Yahoo призначили українця

Політика

Корпорація Yahoo оголосила про призначення Валерія Ліборського на посаду головного технологічного директора (CTO). Про це йдеться на сайті компанії.

Він відповідатиме за керівництво глобальною командою інженерів, зосереджуючись на впровадженні інновацій та розвитку штучного інтелекту.

Ліборський, який родом з України, раніше працював у німецькому офісі компанії HelloFresh, де з січня 2022 року також обіймав посаду CTO. У своїй кар’єрі він також займав керівні позиції у таких технологічних гігантах, як Microsoft та Amazon.

На новій посаді Ліборський планує сприяти розвитку технологій, які впливатимуть на життя понад 900 млн користувачів Yahoo у всьому світі. Він підкреслив, що Yahoo був для нього одним із перших порталів до інтернету, і він з нетерпінням чекає на можливість працювати з командою для впровадження нових рішень на основі штучного інтелекту.

Раніше голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, розповів, що замість Порхуна на посаду міністра у справах ветеранів призначать теперішню заступницю міністра оборони Наталію Калмикову.>А народна депутатка Ірина Геращенко зазначила, що у «Слузі Народу» хотіли призначити Порхуна повноцінним міністром, замість посади виконувача обов’язків, але рішення змінили вчора, 4 вересня.

Зеленський, коментуючи зміни в уряду, заявив, що державі наразі потрібна «нова енергія». При цьому він сказав, що не може прогнозувати, чим займуться міністри після звільнення.

Президент України Володимир Зеленський вже вніс до парламенту кандидатуру нового міністра закордонних справ на голосування парламенту. Пропонується кандидатура Андрія Сибіги, який з квітня цього року обіймає посаду першого заступника міністра закордонних справ. До цього він три роки був заступником голови Офісу президента.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь