На Рівненщині мотоцикліст підірвався на міні

Політика

На півночі Рівненської області стався інцидент, у якому підірвався мотоцикліст. Чоловік, рухаючись у прикордонній зоні між селами Дроздинь та Переброди, проігнорував попереджувальні знаки «Небезпечно – міни».

Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль у Facebook.

За словами Коваля, мотоцикліст підірвався під час руху в небезпечній зоні, проте його життю наразі нічого не загрожує. На місці події працюють відповідні служби, які розслідують усі обставини інциденту.

Начальник ОВА також нагадав, що в прикордонній зоні діють режимні обмеження, і перебувати там можна тільки після отримання дозволу від прикордонників. «Це не жарти, а пряма загроза вашому життю», — підкреслив він.

Коваль зазначив, що Рівненська обласна адміністрація спільно з правоохоронними органами та військовими постійно працює над укріпленням кордону, зокрема, продовжуючи встановлювати міни. Він закликав громадян бути відповідальними та обережними у цих небезпечних районах.Раніше ми писали, що на Миколаївщині місцевий пастух випасав худобу на щільно замінованому полі. В результаті детонації боєприпасів постраждали 4 тварини.

Також нагадаємо, що у Дніпровському районі Херсона на російській вибухівці підірвався місцевий житель.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь