На росії підірвали росгвардійців у військовій частині

Політика

В Єкатеринбурзі пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини, внаслідок чого був ліквідований ворожий особовий склад.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, вибух стався 11 вересня 2024 року. Снаряд, який детонував, був виготовлений з уламкових матеріалів загальною масою 6 кг та був сховано біля КПП росгвардійців. Вибух пошкодив не лише особовий склад, але й автомобільну техніку російських військових.

Відомо, що цей акт помсти був організований підпільниками, що діють проти режиму путіна в росії, у співпраці з ГУР МО України. На місці вибуху працювали російські спецслужби та медичні служби, включаючи гелікоптер для евакуації постраждалих.

Раніше ми писали, що у Бєлгородській області рф зійшов із рейок вантажний потяг в результаті спільної операції ГУР МОУ та ССО ЗСУ 10 вересня. Було здійснено мінування та підрив на залізничній ділянці «Старий Оскол – Валуйки».

Також нагадаємо, що під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу Головного управління розвідки України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням із ПЗРК.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь