На росії пояснили слова путіна нібито про «підтримку Гарріс»

Політика, Світ

Російський міністр закордонних справ Сергєй Лавров прокоментував заяву диктатора владіміра путіна про підтримку кандидатури Камали Гарріс на президентських виборах США, заявивши, що це був лише жарт.

В інтерв’ю телеканалу Sky News Arabia він зазначив, що його шеф має «гарне почуття гумору».

Лавров також висловив думку, що не бачить значних змін у майбутніх виборах у США. Він підкреслив, що Джо Байден нібито не може керувати країною, натомість, за його словами, це робить глибинна держава. Лавров додав, що Дональд Трамп, під час свого президентства, запровадив досить серйозні санкції проти росії.

Він також зазначив, що росія має покладатися на себе, оскільки не варто сподіватися на позитивні зміни з боку західних країн.

Раніше ми писали, що на тлі агресії росії в Україні, Захід стикається з серйозною дилемою щодо того, як протистояти путіну, не провокуючи ядерний конфлікт.Також нагадаємо, що міжнародний злочинець володимир путін не полетить до Мексики, яка підписала Римський статут, на інавгурацію обраної президентки Клаудії Шейнбаум, Україна просила арештувати лідера Кремля, якщо він приїде до цієї країни.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь