На росії затримали відомого військового блогера

Політика, Світ

У росії затримали військового блогера Єгора Гузенка, відомого як Тринадцятий. Це трапилося у Новопавлівську прямо на площі під час святкування Дня міста, повідомляють російські ЗМІ.

Декілька поліцейських поклали блогера на землю та одягли наручники, поки Єгор Гузенко кричав образи. Вже з Кіровського ОВС Гузенко записав кілька звернень у свій телеграм-канал, повідомивши, що не знає причини затримання, закликав «всіх приходити» і заявив, що під час затримання його «відлупцювали».

Раніше Гузенко писав, що проти нього порушено дві кримінальні справи: одна за те, що він «зупинив нападника на жінку з дитиною в Санкт-Петербурзі», а друга – за хуліганство. За словами Гузенка, він зробив попереджувальний постріл, коли на нього напали троє людей. Тринадцятий не став чекати вироку й утік на СВО, щоб «потрапити на війну і довести, що він чесна людина».

У своїх відео Тринадцятий часто критикував дії російського військового керівництва та озвучував реальні втрати окупантів. Він також говорив про «снарядний голод» у армії.

Російські ЗМІ повідомили, що Гузенка затримали за адміністративною статтею через вживання наркотиків.Раніше ми писали, що 3 жовтня у російському Новосибірську сталося займання будівлі обласного управління ФСБ.

Також нагадаємо, що сильний вибух стався на залізничному мосту у Самарській області на росії. Внаслідок вибуху пошкоджено дві бетонні конструкції, які тримають залізничне полотно.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь