На Тернопільщині 19-річний хлопець до смерті побив сусіда і намагався закопати тіло на подвір’ї

Життя
На Тернопільщині 19-річний хлопець до смерті побив сусіда і намагався закопати тіло на подвір’ї

19-річного жителя Золотниківської територіальної громади затримали слідчі Теребовлянського відділення поліції відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту інкримінують умисне вбивство.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Тіло чоловіка без ознак життя, але з видимими тілесними ушкодженнями, на присадибній ділянці односельця побачили сусіди. Вони викликали поліцію. Судово-медичний експерт, який виїжджав на повідомлення, констатував смерть 57-річного чоловіка. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група.

“За попередньою інформацією, 19 жовтня ввечері потерпілий прийшов у гості до знайомої з сусіднього будинку. Жінка проживала з сином. Чоловік почав зачіпатися до сусідки і на її крик прибіг син, який спав у сусідній кімнаті. Молодий господар почав бити чоловіка руками та ногами по тілу. Потерпілий втратив свідомість, а зловмисник витягнув його на вулицю і продовжив завдавати тілесні ушкодження. Після цього вирішив приховати злочин та закопати тіло сусіда на своєму подвір’ї. Проте не встиг”, – розповів старший слідчий відділення поліції №3 м. Теребовля Дмитро Ванджура.

Повз його хату проходили сусіди, побачили побитого односельця та викликали поліцію. Фігурант зізнався в злочині. Йому уже оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За скоєне 19-річному хлопцеві загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Триває слідство.

Залишити відповідь