На цілий день Рим залишиться без громадського транспорту

Політика, Світ

Працівники громадського транспорту у Римі, столиці Італії, планують великий страйк наступного понеділка, через який більшу частину дня він не буде курсувати.

Про це повідомляє ANSA.

Понеділковий страйк загрожує значними неприємностями мешканцям і туристам у столиці Італії.

Профспілки заявили, що страйк охопить автобуси, тролейбуси, трамваї та метро. Транспорт вийде на маршрути лише на короткий час у години пік – від початку робочого дня до 8:30 та з 17:00 до 20:00.

Крім того, на 8 листопада планують добовий загальнонаціональний страйк працівників міського громадського транспорту.Профспілки вимагають перегляду умов праці та збільшення фінансування на сферу громадського транспорту.

Нагадаємо, що працівники Boeing проголосували за відхилення останньої пропозиції компанії для припинення страйку, що вдарило по антикризовому плану генерального директора Келлі Ортберга.

Вчителі грецьких державних шкіл у середу, 23 жовтня, маршем протесту через центр Афін на тлі зростання напруженості у відносинах між профспілковими організаціями та правоцентристським урядом Греції.

Також нагадаємо, що департамент транспорту Сполучених Штатів визнав німецьку авіакомпанію Lufthansa винною у дискримінації щодо пасажирів та призначив їй покарання у вигляді найбільшого за свою історію штрафу – 4 мільйони доларів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь