На війні загинув працівник метро Києва Євген Лановой

Політика

На війні із російськими загарбниками загинув 42-річний працівник київського метрополітену Євген Лановой. Він загинув у Луганській області, у захисника залишилася донька.

Про це повідомили у пресслужбі КП “Київський метрополітен”.

“Ще один метрополітенівець віддав своє життя заради Незалежності України! Євген Лановой – взірець патріотизму, мужності та відданості своїй Батьківщині”, – йдеться у повідомленні.

Колеги згадують про бійця, як про енергійного, професійного та сміливого, “душею колективу”.

У березні 2009 року Євген Лановой став частиною колективу служби воєнізованої охорони КП «Київський метрополітен», 13 років працював інспектором загону оперативного контролю.На захист Батьківщини Євген Лановой став у квітні 2022 року, служив водієм-електриком у складі батальйону Сил ТрО.

26 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання в районі Серебрянського лісу Луганської області, він загинув.

Євген Лановой мужньо та сміливо боронив нашу рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну. Вічна пам’ять Герою.

Раніше повідомлялося, що на війні в Україні загинув український артист балету та воїн Артем Колбасинський, який працював у Клайпедському державному музичному театрі (Литва) та повернувся боронити Батьківщину.

Нагадаємо, що на фронті загинув поет Тарас Ілля, син українських поетів Валерія Іллі та Валентини Отрощенко.

На фронті загинув артист Дніпровського театру ім. Шевченка Андрій Касьянов, йому було 27 років.

Унаслідок обстрілу Краматорська на Донеччині 25 серпня загинув радник з питань безпеки британського інформаційної агенції Reuters Раян Еванс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь