На Волині оголосили підозру чоловіку, який стріляв у військових ТЦК із рушниці

Політика

На Волині повідомили про підозру 40-річному уродженцю Дніпропетровщини, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 27 серпня підозрюваний, споряджений мисливською зброєю та патронами, вистрелив у напрямку військовослужбовця, який охороняв приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Луцьку.

Потім чоловік здійснив ще 5 пострілів у напрямку режимного об’єкта, а військові відкрили вогонь у відповідь. Тоді підозрюваний втік з місця події.

Після проведених слідчо-оперативних заходів було встановлено місце перебування стрільця, його затримали спецпризначенці поліції КОРД.Один із військових отримав травми лівої щоки, передпліччя та живота, його госпіталізовали, його стан стабільний.  Правоохоронці вилучили зброю та скерували на експертизу, мотиви такої поведінки чоловіка з’ясовуються.

Прокурори вже скерували до суду клопотання щодо обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ми повідомляли, що у ніч на 27 серпня хтось відкрив вогонь по військовослужбовцях, які несли службу на блокпосту біля Луцького ТЦК, є поранений.

А у Чернівецькій області група цивільних напала на військовослужбовця територіального центру комплектування (ТЦК). З метою самозахисту військовий зробив постріли в землю.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь