На Закарпатті прикордонники знайшли схрон зброї біля кордону з Польщею

Політика

На Закарпатті військовослужбовці відділу “Стужиця” Чопського загону знайшли схрон зі зброєю. В ньому були 75 одиниць 7,62-мм гвинтівок Мосіна, 4500 набоїв та 3 ручні гранати часів Першої світової війни.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники помітили деталі гвинтівки, які виднілися з-під землі, під час патрулювання українсько-польської ділянки кордону. Виявилося, що там розташоване місце схрону вогнепальної зброї часів Першої світової війни.

На виклик прибули працівники ДСНС, вони дістали із землі 4500 набоїв та 3 ручні гранати. Пізніше співробітники Нацполіції знайшли та вилучили виявлені у схроні 75 одиниць 7,62-мм гвинтівок Мосіна.Раніше на Чернігівщині прикордонники та працівники поліції виявили в нежитловій будівлі в одному з сел схрон з боєприпасами. Придатні боєприпаси передадуть Силам оборони, а непридатні – знищать.

Раніше під час контрдиверсійних заходів у фронтових районах Луганської області було виявлено ворожий схрон з боєприпасами.

А військова контррозвідка СБУ встановила місцезнаходження ще двох прихованих арсеналів зброї та боєприпасів у прифронтових районах на півдні та сході України.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь