Начинка для млинців, про яку мало хто знає. Повірте, спробувавши один раз, потім готуватимете постійно
Начинка з дитинства, так подавала млинці бабус, з практики багато хто навіть не чув про таку подачу. Це дуже смачно. А готується вона швидко і дуже просто
Для начинки яєчно-олійної:
- Вершкове масло – 100г
- Яйця – 2шт
- Сіль -1/4ч.л
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Беремо відповідну невелику каструльку, кладемо 100 г вершкового масла, ставимо на середній вогонь.
Поки олія розтопиться в миску, розбиваємо 2 яйця, додамо щіпку солі, збиваємо вилкою.
Тепер вливаємо яйця в розтоплену олію і інтенсивно помішуючи прогріваємо яйця, не потрібно їх сильно засмажувати, як тільки маса почне густіти, знімаємо з вогню, вона має бути ніжною.
Яйце-олійну суміш, що вийшла, перекладаємо в миску і подаємо до столу з млинцями. Спробуйте, як це смачно. Повірте, спробувавши один раз, потім готуватимете постійно.