Надрукувати книжки швидко в Україні

Війна

Роздрукувати книжку в одному або кількох примірниках пропонують невеличкі майстерні, але це лише роздруківка зроблена принтером, не розрахована на тривале використання і зберігання на полиці: вона не має вигляду книжки. Тому, варто друк книжок довіряти лише друкарні. Більшість з них планують роботи заздалегідь, мають постійних замовників і не виконують термінові завдання, але є виключення. Відома книжкова друкарня «ТАКИБУК» завжди готова прийти на допомогу, надрукувати книжки швидко і якісно, без обмежень за накладом, і прийняти замовлення від клієнтів з будь-якої точки України.

«ТАКИБУК»: якість і швидкість без обмежень

Потужний парк сучасного обладнання і використання новітніх цифрових технологій дозволяють книжковій друкарні виконувати термінові замовлення будь-яким накладом. Книжки, надруковані у «ТАКИБУК», відповідають нормам якості ДСТУ і ЄС, включно з вимогами щодо дитячої літератури і підручників. Друкарня використовує лише високоякісні матеріали, що мають відповідні ліцензії і є безпечними для користувачів.

Кожне замовлення одразу спрямовується до виконання, тому клієнти можуть бути впевнені у дотриманні термінів: залежно від типу палітурки і накладу, друк книжок займає від двох годин до п’яти днів.

Технічні можливості «ТАКИБУК»

Книжкова друкарня приймає замовлення дистанційно, за допомогою інтернет-комунікації. Цифрові технології дозволяють їй виконувати друк будь-яким накладом, від одного примірника, зберігати готовий макет необмежений час і виготовляти додаткові наклади у потрібній кількості, на вимогу. Таке рішення є економічно вигідним для клієнтів, адже позбавляє їх зайвих витрат на друк і зберігання непотрібних примірників, і водночас гарантує їх швидке отримання, за потреби.

Друкарня виконує монохромний і кольоровий друк з гарантією збереження кольорової гами, яскравості і чіткості друкованих елементів. Замовник обирає тип, щільність і колір паперу з великого переліку пропонованих книжковою друкарнею: офсетного, крейдованого глянсового і матового, пухкого, дизайнерського або картону.

На швидкість виготовлення книжок значною мірою впливає вид палітурки. Тверда потребує від двох до п’яти днів, адже складається з багатьох елементів. Для її виконання сторінки зшиваються нитками в окремі зошити, які потім склеюються між собою, і форзацами кріпляться до цупкої обкладинки.

М’яка палітурка не має додаткових складників, її виготовлення займає від двох годин до двох днів. Внутрішній блок з’єднується проклеюванням або скобами і вкривається цілісною обкладинкою зі щільного паперу або гнучкого картону.

Існує ще один, сучасний, спосіб виконання палітурки – інтегральний. Внутрішній блок і обкладинка скріплюються за допомогою пружини або спіралі. Обкладинка може бути як гнучкою, так і цупкою, тонкою або об’ємною, виготовленою з паперу, картону, пластику тощо. Такі палітурки доповнюють клапанами і застібками.

Додрукарська підготовка – швидке удосконалення

Книжкова друкарня надає повний спектр послуг з додрукарської підготовки:

  • редагування текстів з усуненням помилок усіх типів, за збереження авторської стилістики;
  • створення обкладинки й ілюстрацій, що відповідатимуть авторському баченню;
  • формування або удосконалення макета книжки.

Усі роботи виконуються у найкоротший термін і допомагають зробити книжку привабливою для читачів.

Додаткові послуги – швидко і безкоштовно

У «ТАКИБУК» кожна нова книга отримує ISBN-код. Друкарня виконує розсилку обов’язкових примірників до книгосховищ і відправляє готовий наклад замовнику Новою поштою. Видання вносять до каталогів видавничої крупи «ГЕЛЬВЕТИКА» і розповсюджують у її книгарнях.

Розрахунок вартості

У «ТАКИБУК» терміновий друк книжок не тягне за собою збільшення вартості проєкту. Клієнт самостійно обирає вигляд видання, розраховує ціну накладу і собівартість одного примірника за допомогою зручного онлайн-калькулятора.

Ви завжди можете бути впевнені, що «ТАКИБУК» допоможе надрукувати книжки швидко, якісно і без додаткових витрат в Україні!

Залишити відповідь