Найбільша опозиційна партія Грузії заявляє про напад тітушок

Політика, Світ

Найбільша опозиційна партія Грузії «Єдиний національний рух» заявила про напад на головний партійний офіс у Тбілісі.

Про це повідомляє портал SOVA.

У політсилі заявили, що на територію їхнього офісу проривалися «тітушки» від партії влади “Грузинська мрія” з кийками.

Нападники прибули на автомобілях до центрального офісу ЄНР, де розташований виборчий штаб коаліції «Єдність», почали прориватися всередину і спровокували масову бійку.

За їхніми словами, поліція прибула вже після того, як нападники залишили місце події.За словами представника ЄНР Левана Бежашвілі, якого цитує опозиційний телеканал Pirveli, автомобілів, якими прибули нападники, було близько 20 і внаслідок сутички постраждали кілька людей.

Згодом Pirveli опублікував відео напруженого спілкування під офісом ЄНР та ще одне, на якому прихильників партії влади випроводжають з двору.

Нагадаємо, що у суботу, 26 жовтня, у Грузії проходять парламентські вибори. Проросійська партія «Грузинська мрія» вже оголосила про свою перемогу, хоча голосування ще триває.

У грузинському Марнеулі зафіксували масовий вкид бюлетенів на виборчій дільниці. Результати голосування на дільниці скасували.

Також нагадаємо, що прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе у своєму інтерв’ю Euronews запевнив, що росія не має ніякого впливу на політичну ситуацію в країні, зокрема на парламентські вибори, які відбудуться 26 жовтня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь