Найкращий рецепт м’яса по-французьки: завжди виходить шалено соковите та м’яке. Смачніше за рецепт я не знаю. Ділюсь рецептом у коментарі

Життя

Сьогодні ми будемо готувати вишукану м’ясну страву в духовці, яка стане забарвленням будь-якого святкового столу. Простота приготування та ніжність готового м’яса не залишати байдужим нікого.

Вибираємо для страви свинину, відмінно підходять корейка або карбонат, нарізаємо на широкі скибки завтовшки близько 2 см. Робимо акуратні хрестоподібні надрізи на кожному куску, щоб м’ясо стало максимально м’яким та соковитим.

М’ясо не вимагає відбивання, достатньо лише правильно його підготувати. Після надрізів м’ясні шматки добре посипаємо силлю та чорним перцем. Можна використовувати будь-які інші улюблені спеції до смаку.

Змішуємо в мисці майонез із гірчицею для маринаду. Замість майонезу можна використовувати сметану для легшої текстури. Цією сумішшю обмаль змащуємо кожен шматок м’яса, після чого перевертаємо та повторюємо процес.

Для додавання аромату нарізаємо дві цибулини тонкими півкільцями, помідори – кружальцями. Змішуємо цибулю з ложкою майонезу або сметани, додаємо трохи соку лимона для більш вираженого смаку.

На кожен шматок м’яса рівномірно розподіляємо помідори та лук, що додасть страві особливої ​​соковитості та м’якості.

Запікаємо у духовці страву, розігріту до 200 градусів, протягом 35-40 хвилин. За кілька хвилин до готовності м’ясо посипаємо тертим сиром, наприклад, Пармезаном, і відправляємо назад у духовку для формування апетитної золотистої скоринки.

Подаємо м’ясо гарячим, доповнивши свіжим овочевим салатом.

Ця страва безперечно стане зіркою вашого святкового столу і порадує всіх цінителів м’яса своєю вишуканою соковитістю та ніжністю.

Залишити відповідь