Найсмачніші домашні “Булочки-крафіни”: показую, як я готую їх вдома не тільки на Великдень, неймовірно смачна випічка до чаю
Смачні булочки з різноманітними начинками – це відмінне доповнення до чаю або кави. Такі булочки-крафіни з родзинками – це найчастіша в міру солодка і соковита випічка. Рецептів приготування даного виду випічки багато. Однак варто запастися хоча б одним, щоб балувати себе таким десертом.
Такий десерт можна порівняти з ресторанним. Щоб приготувати ці булочки з родзинками, потрібно взяти наступні інгредієнти:
Інгредієнти:
молоко 300 мл
цукор 50 г
дріжджі 5 г
яйце 2 шт
щіпка солі
вершкове масло 50 г
борошно 600 г
родзинки
Приготування:
У миску налийте молоко, додайте яйце, цукор, і вершкове масло. І потім збийте
Додайте в ємність борошно і дріжджі, і замісіть тісто, залиште його під плівкою на пів години.
Розділіть тісто на рівні частини і округліть.
Залиште знову під плівкою на 10-15 хвилин.
Тісто розкачайте в круглий пласт товщиною 3-4 мм. Змастіть тісто вершковим маслом, потім посипте цедрою лимона, зверху рівномірно розподіліть родзинки.
Загорніть тісто з начинкою в щільний рулет. Розріжте рулет на заготівлі.
Склянки змастіть олією або можна вершковим маслом, це вже на ваш смак. Булочки обережно покладіть в склянки. Випікайте в розігрітій духовці при t 180 ° 45-50 хвилин.
Приємного чаювання