Найсмачніший салат, який зникає зі святкового столу швидше за Олів’є і Оселедець під шубою
Цей салат з креветками завжди на столі у центрі уваги.
Покроковий рецепт приготування страви:
Коли вода закипить і трохи підсолена, додайте в неї креветки. Варіть їх протягом 2-3 хвилин. Як тільки вони піднялися на поверхню і їхній панцир набув блиску, відключіть плиту і відцідіть креветки за допомогою сита. Очистіть і наріжте на маленькі шматочки.
Варені яйця наріжте найдрібнішими кубиками.
Маленький свіжий огірок наріжте дрібними скибочками.
Тонко різану слабосолену рибу також наріжте на маленькі шматочки.
Перемішайте всі продукти у великій мисці, приправте за смаком і додайте майонез або сметану для заправки.
Щоразу, коли цей салат з’являється на столі, він розлітається миттєво. Гості невтомно додають його у свої порції, адже його смак неповторний, а готується просто та швидко. Чудовий вибір для святкового застілля! Смачного!
Ось що нам знадобиться:
Креветки – 200 гр.
Червона слабосолона риба – 200 гр.
Свіжий огірок – 1 шт.
Яйця – 6 шт.
Сіль – за смаком.
Майонез чи сметана – за смаком