Наркокартелі влаштували криваву стрілянину у Мексиці: є загиблі

Політика, Світ

У мексиканському штаті Ґерреро в результаті перестрілки між конкуруючими наркокартелями загинули 16 осіб, а семеро отримали поранення.

Про це повідомляє «Sky News».

За інформацією, останніми роками цей штат став місцем боротьби між наркокартелями, які прагнуть розширити свої сфери впливу.

У Міністерстві оборони Мексики зазначили, що серед загиблих — двоє місцевих поліцейських, решта 14, ймовірно, належали до злочинних угруповань. Також, за даними відомства, поранення отримали четверо поліцейських і троє військових Національної гвардії Мексики.

Правоохоронці затримали 11 осіб. Ця подія відбувається на тлі зростаючого тиску з боку США на Мексику з вимогою посилити боротьбу з незаконним обігом наркотиків. Водночас Мексика закликає Вашингтон вжити заходів для запобігання постачанню зброї до злочинних угруповань через спільний кордон.Раніше ми писали, що у Чечні 24 жовтня невідомі розстріляли автомобіль Урал російської Національної гвардії (Росгвардії).

Також нагадаємо, що у США невідомий чоловік влаштував стрілянину в кампусі Університету штату Теннессі (TSU) в Нешвіллі. Внаслідок інциденту загинула одна людина, ще десять людей отримали поранення.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь