Наші десантники розбили підрозділ морпіхів РФ на Курщині, – ДШВ ЗСУ (відео)

Війна

Наші десантники розбили підрозділ морпіхів РФ на Курщині, – ДШВ ЗСУ (відео)

Атаки була миттєва: ворожі солдати навіть не встигли одягнути берці на ноги

Розвідувальний підрозділ 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України взяв штурмом ворожу позицію морпіхів, що була розміщена в одній з посадок на Курщині. Про це інформує управління комунікацій командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Російські морпіхи було переконані у своїй безпеці, але щось пішло не так

Атака була настільки стрімкою і несподіваною, що ворог, який відпочивав на позиції, навіть не встиг одягнути спорядження. Їхні тіла без екіпірування так і залишились лежати у лісосмузі.

«Це „155-та“ отримала від нас п..ди. Десантники не втомлюються виписувати квитки „на концерт до Кобзона“ недовоїнам зі 155 окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ», — йдеться в повідомленні.

За словами десантників, військові злочинці були переконані у своїй безпеці. «Проте штурм поліських десантників був настільки стрімким, що орки не те, що не встигли екіпіруватись, а й навіть берці не змогли взути. На відео видно дев’ять „хороших“ руських, проте знищено було 14», — зазначили у командуванні ДШВ.

Комбінована атака на ворожу колону бронетехніки

Поліські десантники на Курщині постійно стикаються з морпіхами тихоокеанського флоту РФ. Два дні тому вони розбили штурмову групу ворога, які прямувала до своїх позицій. “Не доїхали ці виродки, куди хотіли. На території Курської області РФ знову зустрілися у бою десантники 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України зі скаженими собаками зі 155 окремої бригади морської піхоти РФ. І знову ця «зустріч» завершилась для російських виродків смертю. Привіт від 95-ки, скажені собаки, – кажуть Поліські десантники. Свій допис вони підкріпили відео за знищеними десантниками РФ.

Тоді ж внаслідок кількагодинного бою, поліські десантники знищили близько 30-ти морпіхів та три бронетранспортери.

“Телепортація ворога в пекло відбувалась у комплексний спосіб. Спочатку ударним дроном було пошкоджено перший БТР противника, після чого влучним танковим пострілом танку – техніка орків розклалася на атоми. Другий ворожий БТР мав необережність потрапити на око оператору протитанкового ракетного комплексу “Javelin” і протитанкіст-десантник не схибив, знищивши ворожу техніку з одного пострілу.

Третій БТР морпіхів розлетівся на друзки, наїхавши на міну, дбайливо приготовлену на його дорозі саперами 95-ки”, – повідомляють наші десантники

Вашингтoнський ОБКОМ” не дoзволяє?! Нова заява Шoльца обуpила укpаїнців
Канцлер Німеччини Олаф Шольц не підтримує центральні пункти плану перемоги президента Володимира Зеленського

На щиті: Росія повернула Україні тіла 501 полеглого військового
Відповідні органи проведуть ідентифікацію загиблих. Після цього тіла передадуть родинам для поховання

Україна повернула з полону РФ військового та правозахисника Максима Буткевича
Україні вдалося повернути з російського полону правозахисника, співзасновника Центру з прав людини ZMINA Максима Буткевича

Залишити відповідь