Науковці ЗУНУ зустрілися з азербайджанськими колегами

Життя, Світ
Науковці ЗУНУ зустрілися з азербайджанськими колегами

Учасники проєкту WORK4CE «Cross-domain competences for healthy and safe work in the 21st century», в якому взяли участь шість університетів з Німеччини, Іспанії, Бельгії, України та Азербайджану, підвели фінальні підсумки на зустрічі у Баку упродовж 18-21 вересня 2024 року.

Своїми враженнями та напрацюваннями науковці поділилися на презентації результатів спільного проєкту в Державному університеті будівництва та архітектури у столиці Азербайджану.

Відбулися перемовини щодо потенційних напрямів співпраці з ректором пані Гюльчохра Мамедовою,  а також з керівництвом факультету водного господарства та інженерних комунікаційних систем.

У межах візиту тернопільської делегації, директор навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами Олег Шевчук, декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Ігор Якименко, в.о. завідувача кафедри екології та охорони здоров’я Леонід Бицюра взяли участь у оглядовій зустрічі в Інформаційному центрі COP29. Як відомо, у листопаді Баку прийматиме глобальний кліматичний саміт за участі більш як сотні державних делегацій. На зустрічі, серед іншого, йшлося про практику застосування відновлювальних джерел енергії, модернізацію екологічної політики, міжнародну взаємодію.

Представники ЗУНУ відвідали центр довузівської підготовки в Баку, зустрілися із майбутніми абітурієнтами та їх батьками.

Науковці факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ Павло Биковий та Михайло Домбровський провели експертну зустріч з колегами із Академії Державного митного комітету Азербайджану, Азербайджанського державного нафтово-промислового університету, німецького Fachhochschule Dortmund, бельгійського Katholieke Universiteit Leuven; Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету «Запорізька політехніка» та Університету Країни Басків.

Залишити відповідь