Навіки 28: на фронті загинув Максим “Вікінг” Тимчина з Київщини

Війна

Навіки 28: на фронті загинув Максим “Вікінг” Тимчина з Київщини

На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Максим “Вікінг” Тимчина. Життя мужнього захисника України обірвалось 28 серпня.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Вічна пам’ять і слава Герою!

Йому навіки 28… На передовій загинув Максим Тимчина із позивним “Вікінг”. 28-річний воїн добровільно став на захист України у січні 2023 року. У складі 3-ї штурмової бригади зарекомендував себе як вірний побратим та справжній борець за волю та незалежність. Таким він був і у цивільному житті… Позитивний, добрий та завжди готовий прийти на допомогу. Максим любив спорт та професійно займався карате”, – розповів Федорук.

Воїн героїчно загинув 28 серпня, під час виконання бойового завдання, на Луганщині. Без батька залишилась 10-місячна донька Євгенія, а без чоловіка – дружина Альона.

Церемонія прощання із захисником України відбудеться в середу, 4 вересня, о 10:00, а відспівування у Храмі Святого Апостола Андрія Первозванного у Бучі. Опісля, об 11:00, – прощання на Алеї Героїв.

“Висловлюємо щирі співчуття родині Захисника. Війна жорстока і нещадна до сміливих, розумних та добрих – саме тих, хто добровільно став на захист Батьківщини. Памʼятаймо про високу ціну нашої Незалежності!” – резюмував Федорук.

Росія стогне, що вночі нібито збили рекордну кількість, аж 158 БПЛА. Але чомусь палає у 15 областях
Росіяни відзвітували, що в ніч на 1 вересня їхні області атакували 158 БпЛА літакового типу. Про це повідомляє Міноборони РФ.

ОКСАНА ЗУБКОВСЬКА ПРИНЕСЛА УКРАЇНІ ДРУГЕ ЗОЛОТО ПАРАЛІМПІАДИ-2024
43-річна українська спортсменка стала переможницею вже п’ятих для себе Паралімпійських ігор. До всього іншого, на Іграх у Лондоні 2012 року вона встановила світовий рекорд.

ЗСУ мають успіх під Покровськом
Триває війна в Україні, і захисники нашої країни мають успіхи під містом Покровськ Донецької області

Залишити відповідь