Назавжди 20: Артем Козирев з Дніпропетровщини загинув біля Часового Яру

Війна

Назавжди 20: Артем Козирев з Дніпропетровщини загинув біля Часового Яру

Російське повномасштабне вторгнення відібрало життя ще одного молодого захисника України – у боях на Донеччині загинув військовий Артем Козирев. Воїну Сил оборони було усього 20 років.

Артем був родом з Дніпропетровської області. Трагічну новину повідомив мер міста Кам’янське Андрій Білоусов у Telegram.Життя військового обірвалося 27 серпня під час бою з російським окупаційним військом поблизу Часового Яру на Донеччині. Артем загинув відважно захищаючи українську землю від загарбників, ззаначив міський голова.

Артем Козирев народився 21 жовтня 2003 року в селі Водяне Криничанського району. У липні 2023 року він підписав контракт на військову службу у лавах Сил оборони.

У військового залишилися цивільна дружина та батьки.

“Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника”, – написав Білоусов.Героя провели в останню путь 2 вересня у Кам’янському. Панахида відбулася в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ. Воїна поховали на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

В цю мить Бєлгород під потужними обстрілами від ЗСУ після прильотів по Харкову: ось така розплата (фото, відео)
Через обстріл у російському місті зафіксували мінімум чотири пожежі.

Наслідки ранкового удару по Києву
Сьогодні вранці, 2 вересня, російські окупанти завдали комбінованого удару по Києву. Наразі рятувальники ліквідовують наслідки.

Український БТР Хорунжий допустили до постачання у ЗСУ
Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до постачання у ЗСУ вітчизняний бронетранспортер “Хорунжий”, який є результатом глибокої модернізації радянського БТР-60.

Залишити відповідь