Не встигаю готувати добавку. Така смакота швидко зникає зі столу!

Життя

Інгредієнти:

  • вода, 200 мл;
  •  сіль, 1 ч.л.;
  • борошно, близько 450 г;
  • олія, 1 ст.л.

Для приготування фаршу необхідно:

  • фарш, 300 г;
  • цибуля, 2 шт.;
  • сіль, перець і спеції, зелень;
  • вода, 4 ст.л.

Процес приготування

  1. Змішуємо воду, сіль та олію.
  2. Просіваємо борошно і частинами вводимо в тісто. Вимішуємо поки тісто не стане м’яким і еластичним.
  3. Для фаршу цибулю дрібно ріжемо ножем або подрібнюємо за допомогою блендера – як вам більше подобається.
  4. Змішуємо фарш, цибулю, воду і сіль, перець, спеції за смаком.
  5. Ріжемо тісто на порційні шматочки і кожен скочуємо в колобок.
  6. Розкачуємо в тонкі коржі, на частину викладаємо фарш, рівномірно розподіляємо і накриваємо другою частиною, защипуємо краї.
  7. Обсмажуємо на невеликій кількості олії на сковороді, при закритій кришці на помірному вогні.

Джерело

Залишити відповідь