Неймовірно смачний торт «Бджілка»: дуже легка та ніжна випічка
Смакота яку обожнюють всі.
За матеріалами Інтермаріум
Для приготування цієї смакоти нам знадобляться наступні інгредієнти:
Тісто:
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 70 гр.
- Мед – 1 ст.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Вершкове масло – 50 гр.
- Какао – 1 ст.л.
- Борошно – 1.5 ст.
Крем:
- Молоко – 400 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 4 ст.л.
- Борошно – 2 ст.л.
- Ванілін – 0.5 ч.л.
- Вершкове масло – 50 гр.
Приготування:
Яйця збити з цукром, додати мед і масло, добре перемішати. Змішати борошно, какао і розпушувач, перемішати, додати в тісто.
Замісіть тісто, скачати в ковбаску, розрізати на 8 частин. Спекти 8 тоненьких коржів. Один корж подрібнити для посипання торта.
Змішати молоко, яйце, цукор збити. Довести до кипіння, остудити. У крем додати масло і ванілін, добре збити.
Кожний корж змастити кремом. Зверху посипати тортик крихтою, змішаною з ізюмом і волоськими горіхами. Смачного!