Неймовірно смачний торт “шоколадний медовик” без розкочування коржів
Цей торт дуже просто готувати, абсолютно немає необхідності розкатувати коржі і втрачати час. Набір продуктів також самий звичайний.
За матеріалами Школа Життя
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця – 3 шт;
- какао – 3 ст.л;
- борошно – 150 г;
- цукор – 80 г;
- мед – 3 ст.л;
- сіль – щіпка;
- розпушувач – 2 ч.л.
Для приготування крему необхідно:
- вершки жирні – 400 мл;
- цукор – 3 ст.л.
Процес приготування торта
Крем ви можете робити будь-який за своїм смаком.
Яйця змішуємо з сіллю і цукром, збиваємо в пишну і стійку піну.
Мед розтоплюємо зручним методом і вливаємо в масу, знову збиваємо.
Борошно просіваємо і всипаємо в масу, додаємо розпушувач і какао, вимішуємо до однорідності.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, рівномірно розрівнюємо.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 12 хвилин.
Виймаємо з форми, обрізаємо краї і подрібнюємо їх блендером в крихту.
Корж ріжемо на 3 – 4 частини.
Крем готуємо будь-який за смаком або просто збиваємо охолоджені вершки з цукром або цукровою пудрою.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, посипаємо крихтою і тертим шоколадом.
Порада: для просочення можна залишити торт на пару годин при кімнатній температурі або поставити його в холодильник.