Нетаньягу попросив росію допомогти у звільненні заручників з Гази

Політика, Світ

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу звернувся до росії за допомогою. Він хоче, щоб країна-агресорка допомогла в укладенні угоди про звільнення заручників з Гази.

Про це пише Bloomberg з посиланням на заяву офісу Нетаньягу.

1 вересня вранці представник Нетаньягу повернувся з Москви, де обговорив питання заручників.

ЗМІ повідомили, що уряд російського диктатора рф володимира путіна контактує з Хамасом щодо долі заручників, які мають російське громадянство.

Звернення Ізраїля до росії за допомогою у досягненні прогресу в укладенні угоди про звільнення заручників відбулося в той час, як зусилля США, Катару та Єгипту, спрямовані на забезпечення перемир’я з Хамасом, просуваються повільними темпами, зазначає Bloomberg.Президент США Джо Байден застеріг Ізраїль та інші сторони від кроків, що можуть підірвати угоду про припинення вогню та звільнення заручників у Секторі Газа.

Нещодавно державний секретар США Ентоні Блінкен їздив до Тель-Авіва в неділю в рамках чергового близькосхідного турне з метою домогтися припинення вогню в Секторі Гази, але ХАМАС поставив під сумнів цю місію вже через кілька годин після його прильоту, звинувативши Ізраїль у підриві його зусиль.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь