Netflix показав трейлер мінісеріалу з Ніколь Кідман «Ідеальна пара»

Політика

На стримінговому сервісі Netflix 5 вересня вийде мінісеріал «Ідеальна пара» за мотивами однойменного трилера-бестселера Елін Гільдербранд

Про це пише Hollywood Reporter.

Netflix випустив трейлер нового мінісеріалу з Ніколь Кідман у головній ролі, знятого за мотивами роману американської письменниці Елін Гільдербранд «Ідеальна пара». Шоу, яке розповідає про багатство і загадкове вбивство напередодні весілля, вийде на стримінгу 5 вересня.

Розкішне узбережжя, мертве тіло, купа кадрів з допитів у поліції та Ніколь Кідман. Це не третій сезон «Великої маленької брехні», а новий трилер «Ідеальна пара» з зірковим акторським складом.

Детективний трилер розповідає про заможну родину Вінбері. Дороге і красиве весілля Селести Отіс і Бенджі Вінбері ось-ось відбудеться в маєтку батьків Бенджі. Його батьки – Тег (Лієв Шрайбер), власник хедж-фонду, і Грір (Ніколь Кідман), відома письменниця, не шкодують грошей на розкішне весілля. Грір також повністю відповідає за організацію свята. Однак стається страшна трагедія, а весілля скасовують за кілька годин до церемонії. У гавані на пляжі знаходять тіло подружки нареченої Меррітт Монако. Підозрюваними стають усі гості, оскільки, здається, жоден із них не є абсолютно відвертим і чесним з поліцією. Розкрити цю справу та знайти вбивцю мають начальник поліції Ед Капенаш та детектив Ніколас Діамантопулос на прізвисько Нік Грек.

У трейлері показані численні кадри розмови зі слідчими в кімнаті для допитів, відгомін першого сезону «Великої маленької брехні», де також знімалася Кідман. Трейлер також передає атмосферу почуття провини з іронічним саундтреком Can’t Take My Eyes Off You.

У серіалі також знялися Дакота Феннінг, Джек Рейнор, Ішан Хаттер, Меганн Фегі, Сем Нівола, Міа Айзек та Ізабель Аджані.

Читайте також:

Стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Стрімінговий гігант Netflix показав перший трейлер четвертого сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла» (The Umbrella Academy), який стане для шоу останнім.

Netflix підтвердив вихід фільму «Гострі картузи» з оскароносним Кілліаном Мерфі у ролі Томаса Шелбі.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь