Нідерланди незабаром запровадять найсуворіші міграційні правила

Політика, Світ

Уряд Нідерландів планує запровадити нові жорсткі антиміграційні заходи, що стануть одними з найсуворіших у Європейському Союзі.

Про це пише Politico.

Правляча коаліція оголосила про ці плани, які включають посилення перевірок на кордоні, обмеження на возз’єднання сімей, зокрема заборону дорослим дітям приєднуватися до батьків, а також заходи щодо примусового повернення мігрантів.

Міністр з питань міграції та притулку Маржолейн Фабер, яка представляє ультраправу Партію свободи Герта Вілдерса, заявила про намір ввести найсуворішу політику щодо притулку в історії Нідерландів. Вона планує юридично оголосити кризу надання притулку, що дозволить уряду вживати жорсткі заходи без схвалення парламенту.

Прем’єр-міністр Дік Схооф також повідомив, що уряд звернеться до Європейської комісії з проханням переглянути міграційну політику ЄС, оскільки країна стикається з великою кількістю мігрантів. Опозиція та Нідерландська рада у справах біженців розкритикували ці заходи, назвавши їх антидемократичними та такими, що ставлять під загрозу права біженців.Раніше ми писали, що уряд Німеччини оголосив про запровадження тимчасового прикордонного контролю на всіх сухопутних кордонах країни, починаючи з 16 вересня.

Також нагадаємо, що чеська поліція виявила близько 30 мігрантів і знайшла одну мертву людину у вантажівці під Прагою на шосе до Німеччини в понеділок увечері.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь