Німеччина прийняла на лікування вже 1173 українських військових та цивільних

Політика, Світ

Німеччина прийняла на лікування вже 1 173 важкопоранених і травмованих українських солдатів і цивільних осіб.

Про це повідомляється на сайті міністерства внутрішніх справ Німеччини.

«Вже два з половиною роки в Україні щодня гинуть люди внаслідок кривавої війни, розв’язаної Путіним. Багато солдатів і цивільних отримують жахливі поранення. З самого початку нам було зрозуміло, що ми будемо підтримувати Україну і людей, які переживають неймовірні страждання. Ми вже евакуювали 1 173 важкопоранених і травмованих українських військовослужбовців та цивільних осіб та надали їм допомогу в німецьких клініках», – заявила федеральний міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер.

Зазначається, що прийом і лікування українських військовослужбовців є важливим внеском у підтримку України в її боротьбі з російським агресором. Ця допомога продовжиться, свідченням чого є виділення ще 50 млн євро на лікування українських військових, рішення щодо чого прийняв федеральний уряд Німеччини.

Раніше уряд Естонії створив процедуру, за якою естонські лікарні будуть приймати на лікування українців, поранених внаслідок бойових дій.Хорватія планує прийняти на лікування та реабілітацію поранених українських військових.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь