Ніжна морква: яскравий та легкий салат до будь-якого гарніру

Життя

Цей  салат підкорює своїм смаком, легкістю та простотою приготування. Його легко зробити у будь-який час дня або подати як легку закуску на святковий стіл.

Потрібно всього три інгредієнти, вони основні, але до них до смаку можна додати щось ще й зробити цікавіше і смачніше.

Інгредієнти:
3 середні моркви;
2  яйця;
150 гр. сиру твердих сортів;
2 зубки часнику;
Майонез для заправки (можна зі сметаною);
На смак сіль, перець.
Ділюся рецептом приготування:
Відварюємо яйця круто, охолоджуємо та чистимо. Варимо морквину, але несильно, щоб вона не розварилася і не стала надто м’якою. Достатньо хвилин 5-7.

Беремо салатник, висипаємо в нього моркву, натираємо на великій терці яйця. Жовтки від білків відокремлювати не треба і додаємо до моркви.

На великій терці тремо сир. Засипаємо до яєць і моркви, солимо і трохи можна поперчити.

Часник дрібно кришимо (не треба пропускати через прес) додаємо до інших інгредієнтів.

Заправляємо майонезом та салат готовий. Для більшої м’якості смаку можна змішати майонез зі сметаною в рівних пропорціях.

Салату бажано дати охолонути в холодильнику пару годин.

До цих продуктів можна додавати ніжне куряче м’ясо або солодку консервовану кукурудзу. Вони всі добре поєднуються. Прикрасити салат за власним бажанню та фантазії.
Джерело

Залишити відповідь