Ніжне та соковите м’ясо в рукаві. А весь секрет в правильному маринаді
Ніжне та соковите м’ясо в рукаві. А весь секрет в правильному маринаді
Рецепт приготування оригінальної закуски зі свинини стане в пригоді кожній господині.
Після маринування м’ясо стає соковите, ніжне, м’яке та дуже ароматне. Це набагато смачніше та корисніше ніж найдорожча ковбаса в магазині.
Складові:
- Свинячий балик 800 гр.;
- Часник 5 зуб.;
- Перець запашний горошок 7-8 шт.;
- Спеції до свинини 3 ст. л.;
- Соус соєвий 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- У м’ясі зробіть отвори та вкладіть до них порізаний пелюстками часник з перцем.
- Натріть його спеціями, покладіть в каструлю та залийте соєвим соусом.
- Поставте на декілька годин маринуватись та часто перевертайте, щоб м’ясо добре просочилось.
- Потім покладіть в рукав для запікання, краї зафіксуйте кліпсами та викладіть на деко.
- Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 2 години.
Смачного!
Теpміново! У Києві пpосто в cтудії радіocтанції вuбухнув боєпpипас. Як тaке мoгло cтатися
Теpміново! У Києві в cтудії радіocтанції вuбухнув боєпpипас
19 січня 2025, 18:04
Завжди відключайте wi-fi роутер ночами. Вчені розповіли чому це так важливо
Експерти вважають, що wi-fi роутер є небезпечним для здоров’я людини, бо виробляє радіацію
19 січня 2025, 22:10
Потап Змінив Сценічне Імʼя Та Перестав Називати Себе Українцем: Де Він І Чим Займається Тепер
Репер Потап (Олексій Потапенко), який вже майже 3 роки живе за кордоном, перестав називати себе українцем
20 січня 2025, 18:35