Ніжне та соковите м’ясо в рукаві. А весь секрет в правильному маринаді

Світ

Ніжне та соковите м’ясо в рукаві. А весь секрет в правильному маринаді

Рецепт приготування оригінальної закуски зі свинини стане в пригоді кожній господині.

Після маринування м’ясо стає соковите, ніжне, м’яке та дуже ароматне. Це набагато смачніше та корисніше ніж найдорожча ковбаса в магазині.

Складові:

  • Свинячий балик 800 гр.;
  • Часник 5 зуб.;
  • Перець запашний горошок 7-8 шт.;
  • Спеції до свинини 3 ст. л.;
  • Соус соєвий 4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У м’ясі зробіть отвори та вкладіть до них порізаний пелюстками часник з перцем.
  2. Натріть його спеціями, покладіть в каструлю та залийте соєвим соусом.
  3. Поставте на декілька годин маринуватись та часто перевертайте, щоб м’ясо добре просочилось.
  4. Потім покладіть в рукав для запікання, краї зафіксуйте кліпсами та викладіть на деко.
  5. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 2 години.

Смачного!

Теpміново! У Києві пpосто в cтудії радіocтанції вuбухнув боєпpипас. Як тaке мoгло cтатися
Теpміново! У Києві в cтудії радіocтанції вuбухнув боєпpипас

Завжди відключайте wi-fi роутер ночами. Вчені розповіли чому це так важливо
Експерти вважають, що wi-fi роутер є небезпечним для здоров’я людини, бо виробляє радіацію

Потап Змінив Сценічне Імʼя Та Перестав Називати Себе Українцем: Де Він І Чим Займається Тепер
Репер Потап (Олексій Потапенко), який вже майже 3 роки живе за кордоном, перестав називати себе українцем

Залишити відповідь