Ніжні та смачні домашні круасани. Рецепт, за яким готовлять більшість господинь
Сніданок стане яскравим, якщо приготувати до нього круасани. Вони виходять дуже ніжними, мов пір’їнка. Така смакота сподобається всій вашій родині.
Скоріше занотовуйте рецепт.
Для приготування вам знадобиться:
- Вода кімнатної температури – 1 склянка;
- Підігріте молоко – 1 склянка;
- Кухонна сіль – 3 грами;
- Цукор – 30 грамів;
- Дріжджі сухі – 1 упаковка;
- Рафінована олія – 60 мл.;
- Яйця – 2 шт.;
- Борошно – 800 грамів;
- Масло вершкове – 180 грамів;
- Джем або згущене молоко;
- Цукрова пудра.
Як зробити:
- У миску налийте молоко та воду. Додайте дріжджі, сіль та цукор. Перемішайте та залишіть трохи постояти у теплому місці.
- Після додайте всі інші інгредієнти та замісіть тісто.
- Поставте тісто у теплому місці, щоб воно підійшло.
- Розкатайте тісто та наріжте на 12 смужок. Кожну смужку намастіть маслом, складіть одна на одну та розкатайте.
- Тепер розкатайте тісто колом та розріжте на 24 трикутники.
- У кожний трикутник покладіть начинку та загорніть круасани.
- Випікайте при температурі 180 градусів пів години.
Перед подачею прикрасите цукровою пудрою. Приємного чаювання!