Ніжний та смачний медовик по-домашньому. Такого смачного ви ще не коштували

Життя

Пропонуємо ознайомитися з дуже простим рецептом торта медовик. Готувати десерт швидко, тому він сподобається кожній господині. Родина буде в захваті від такої випічки, яка підійде до будь-якого теплого напою.

Складові:

Тісто:

  • Курячі яйця 3 шт.;
  • Пшеничне борошно 190 гр.;
  • Масло вершкове 100 гр.;
  • Цукор пісок 90 гр.;
  • Бджолиний мед 90 гр.;
  • Харчова сода 1 ч. л.;
  • Морська сіль дрібка.

Крем:

  • Масло вершкове 80 гр.;
  • Свіжа 20% сметана 350 гр.;
  • Пудра цукрова 20 гр.

Спосіб приготування:

  1. До сотейника покладіть бджолиний мед, поставте на мінімальний вогонь та додайте соду.
  2. Весь час мішайте суміш, щоб мед придбав вигляд карамелі та зніміть з вогню.
  3. Розтопіть в ньому кубики вершкового масла та залиште охолоджуватись.
  4. В окремій ємності збийте міксером яйця.
  5. Додайте цукор, сіль та продовжуйте збивати.
  6. Потім влийте медову суміш, пшеничне борошно та перемішайте, щоб утворилось однорідне тісто.
  7. Розділіть його приблизно на дві частини та вилийте одну з них на вкрите пергаментом деко.
  8. В розігрітій до 160°C духовці випікайте корж на протязі 8 хвилин.
  9. З другою частиною тіста вчиніть так само.
  10. Потім залиште коржі остигати.
  11. Збийте міксером м’яке вершкове масло зі сметаною та цукровою пудрою до утворення пишної й міцної маси.
  12. У кожного коржа обріжте рівно краї та розріжте їх надвоє, щоб утворилось 4 однакові коржі.
  13. Обрізані крихти подрібніть у блендері.
  14. Коржі, верх та боки перемажте приготованим кремом.
  15. Обсипте крихтами та приберіть до холодильника на декілька годин.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь