Нова пошта” потрапила в гучний скандал із воїном ЗСУ: звинуватили у розкритті посилки

Війна

Нова пошта” потрапила в гучний скандал із воїном ЗСУ: звинуватили у розкритті посилки

Навколо “Нової пошти” розгорівся новий скандал після скарги українського військовослужбовця Артема Овдієнка.

Навколо “Нової пошти” розгорівся новий скандал після скарги українського військовослужбовця Артема Овдієнка. Воїн ЗСУ розповів, що його родич відправив додому літнє спорядження в закритому опечатаному боксі, але під час отримання його мати виявила, що упаковку було розпломбовано.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Овдієнко уточнив, що вартість спорядження і форми становить 25 тисяч гривень:

При цьому персонал у тиловому відділенні грубіянить мамі і тисне “отримати, як є”, підтримка телефоном грубіянить дружині, що у вас зараз коїться?”.

У коментарях співробітник “Нової пошти” попросив у Овдієнко номер накладної, щоб вони могли розібратися в ситуації. У компанії пообіцяли, що щойно в них будуть якісь деталі, вони відпишуть військовому. Крім того, там вивчають інформацію – чи не були загублені речі в процесі транспортування.

У РОСІЇ ВПАВ НАВЧАЛЬНО-БОЙОВИЙ ЛІТАК ЯК-130
Екстрені служби Росії стверджують, що літак впав на кордону між Калмикією та Волгоградською областю

🙏Зaвтpa 12 жoвтня: вeлuкe цepкoвнe cвятo! Нi в якoмy paзi цьoгo нe poбiть
12 жօвтня зa нօвим цepкօвним кaлeндapeм згaдyють тpьօx cвятиx мyчeникíв – Пpօвa, Тapaxa й Aндpօникa, a тaкօж вшaнօвyють Єpycaлимcькy íкօнy Бօжօї Мaтepí

МОН УКРАЇНИ ПІДТРИМАЛО ЗАКОНОПРОЄКТ ПРО ЗАБОРОНУ РОСІЙСЬКОЇ МОВИ У ШКОЛАХ ПІД ЧАС ПЕРЕРВ
Міністерство освіти і науки України підтримало законопроєкт №12086, який передбачає створення українськомовного середовища в закладах освіти

Залишити відповідь