Нові можливості: студентів ЗУНУ запрошують взяти участь у соціальній програмі Scholarship

Життя
Нові можливості: студентів ЗУНУ запрошують взяти участь у соціальній програмі Scholarship

Західноукраїнський національний університет відкриває нові можливості для студентів, запрошуючи взяти участь у соціальній програмі Scholarship. Це чудова нагода отримати фінансову підтримку для навчання та продемонструвати свої академічні досягнення та активну життєву позицію.

Scholarship – це спеціальний проєкт, який був вперше реалізований у США та показав чудові результати з виявлення обдарованої молоді. Вона спрямована на розвиток талантів, підтримку молоді та надання рівних можливостей для тих, хто прагне покращити своє майбутнє. Учасники матимуть змогу отримати гранти, які допоможуть покрити витрати на навчання.

Головний приз – гранти (стипендія) на оплату навчального року в українському закладі вищої освіти.

Зараз відкрито 2 номінації:

30 000 грн. – https://dobroyou.com/ua/scholarship 

35 000 грн. – https://res.ua/scholarship.html (для того, щоб взяти участь у програмі Scholarship, заповніть форму на сторінці програми).

Участь повністю безкоштовна!

Навчання оплачується в усіх закладах, як приватних, так і державних. Всю важливу інформацію також можна переглянути за посиланням: https://scholarship.events/

Запитання та роботи надсилати на пошту: [email protected]

«Не втрачайте можливість стати частиною цього важливого проєкту та отримати підтримку на шляху до успішної кар’єри!» – йдеться у повідомленні навчального закладу.

Залишити відповідь