Новорічна закуска. Тарталетки з неймовірно смачною начинкою

Життя

Тарталетки з сьомгою – це вишукана та елегантна страва, яка чудово підходить для різноманітних урочистостей та новорічного столу. Цей легкий закусочний варіант став справжнім хітом і улюбленим вибором як на домашніх святах, так і в ресторанах.

Головна перевага тарталеток – їхня універсальність і можливість урізноманітнити смак за рахунок  начинки, а тарталетка із сьомгою – це класика, яка рідко кого залишає байдужим.

Ділюся рецептом приготування:

Для тарталеток ділимо листкове  тісто на 2 пласти і вирізаємо з них круглі заготовки. Викладаємо заготовки на лист, змащуємо сумішшю яйця і молока і випікаємо при 180 градусах 15 хвилин.

Далі робимо бічний надріз у кожній тарталетці.

Для начинки дрібно нарізаємо слабосолену сьомгу і огірок, шаткуємо кріп. Змішуємо всі інгредієнти для начинки в тарілці, додаємо сир філадельфію і солимо.

Викладаємо в тарталетки начинку.

Виходить проста і смачна страва для святкового столу. Сьомгу можна замінити на іншу слабосолену рибу.

Інгредієнти:

  • листкове без дріжджове тісто
  • для змащування – жовток +1 ст.л. молока
  • огірок – 1 шт
  • сьомга с/с – 100-150г
  • кріп – за смаком
  • сир вершковий або Філадельфія – 2 ст.л.

Залишити відповідь