Новорічний закусочний салат із доступних продуктів

Життя

Салат з куркою та кукурудзою – це одна з найпопулярніших та універсальних страв, яка займає гідне місце на столі. Цей салат приваблює не лише своїм багатим смаком та поживністю, а й простотою у приготуванні.

Основні інгредієнти – ніжна куряча грудка та солодка консервована кукурудза, які у поєднанні створюють гармонію смаків та текстур. Курка, багата на білок, забезпечує відчуття ситості, а кукурудза надає страві солодкуватий смак і яскравий колір. Крім того, у салат додаються зелень, сухарі з часником, що робить його ще більш апетитним і насиченим.

Ділюся рецептом приготування:
Видаляємо скоринки у батона та нарізаємо його маленькими кубиками. У сковороді на олії обсмажуємо сухарі, а потім натираємо до них часник, висипаємо сіль та паприку.

Нарізаємо маленьким кубиком варену курячу грудку, викладаємо до неї в салатник кукурудзу. Шаткуємо в салат петрушку, заправляємо майонезом, солимо і перчимо.

Залишається лише додати до салату сухарики і подати на стіл. Виходить не затратний, але смачний салат.

Інгредієнти:
Куряча грудка відварена – 350 г;
Кукурудза консервована – 250 г;
Сухарики – 150 г;
Майонез – 3 ст.л.;
Петрушка – 6 гілочок;
Сіль – 1/3 ч.л.;
Перець чорний – 1 дрібка.
Інгредієнти для сухариків:

Батон – 6 скибочок;
Часник – 1 зубчик;
Олія соняшникова – ​​2 ст.л.;
Сіль – 1/3 ч.л.;
Паприка – 1/2 ч.л.

Джерело

Залишити відповідь