Новий посол Японії прибув до Києва

Політика

Новий посол Японії в Україні Масаші Накаґоме прибув до Києва.

Фото зустрічі дипломата на київському вокзалі оприлюднило у соцмережі Х посольство Японії в Україні.

«Раді вітати нового посла Японії в Україні Масаші Накаґоме. Маючи багаторічний досвід у дипломатії та міжнародних відносинах, він готовий продовжувати зміцнювати зв’язок між Японією та Україною», – зазначили у диппредставництві.Раніше посольство повідомляло, що посол Кунінорі Мацуда 13 жовтня завершив дипломатичну місію в Україні та повернувся до Японії. 2 жовтня президент Володимир Зеленський зустрівся з послом Японії Кунінорі Мацудою і подякував за розбудову безпрецедентно змістовних та міцних відносин між державами.

Нагадаємо, що японський комерційний виробник промислових безпілотників Prodrone має намір постачати свою продукцію в Україну для використання в операціях із гуманітарного розмінування.

В Україні вже почав працювати мобільний застосунок «Армія+». У ньому військовослужбовці зможуть надсилати командирам електронні рапорти. Він має значно полегшити життя військовослужбовців, повідомив президент Володимир Зеленський.Застосунок «Армія+» завантажили 20 тисяч разів менш ніж за добу після початку роботи.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь