Новинка. Проста, швидка і дуже смачна закуска. Не встиг подати до столу, а його нема. Ділюся рецептом в коментарях
Ця святкова закуска завоює серця вас та ваших гостей. Її приготування – одне задоволення: просто, швидко і без лишнього клопоту. Добре підійде як для фуршету, так і для прикраси святкового столу. На нашому гулянні вона — постійний гість, і всім неймовірно подобається, адже вона дуже смачна. Ваші гості будуть у захваті від такої закуски! Додайте її до свого кулінарного репертуару – не пошкодуєте.
Оселедець очищаємо, нарізаємо і розкладаємо на паперові рушники, щоб пішла лишня волога. Щоб заощадити годину, я взяла вже нарізану оселедець у маслі.
На свято готуємо неповторну закуску, яка підкорить серця ваших гостей. Вона ідеально підходить для фуршетів та буде чудовим доповненням до будь-якого святкового столу.
Відварені яйця трьом на дрібній тертці біля великої миски.
Далі туди ж на дрібній тертці додаємо відварену картошку.
Плавлений сирок також трьом на дрібній тертці. Заздалегідь покладіть його на 10-20 хвилин біля морозильника, щоб було простіше терти.
Оселедець наріжемо дрібними кубиками і відправимо в миску.
Посолити і поперчити закуску слід до смаку, враховуючи, наскільки солоній сам оселедець.
Додаємо в миску невеликий шматочок розтопленої олії і перемішуємо.
Дрібно нарізаємо кріп.
З отриманої суміші формуємо кульки, обвалюємо в кропі і прикрашаємо зернятком гранату.
Приємного апетиту!