Nvidia закрила доступ російським геймерам до драйверів відеокарт

Політика

Американська компанія Nvidia заборонила користувачам із рф завантажувати та оновлювати драйвери для відеокарт з офіційного сайту.

Як пише Коммерсант, Nvidia заблокувала оновлення відеокарт для користувачів із росії. Тепер під час спроби завантажити драйвери з офіційного сайту компанії з’являється повідомлення про помилку доступу. При відкритті сторінки завантаження повідомляється, що запит заблоковано фаєрволом Edgecast WAF.

Раніше, у вересні 2022 року, уряд США зажадав від Nvidia дотримуватися нових експортних ліцензій, що стосуються Китаю та рф.

Тим часом, після того, як уряд росії вирішив гальмувати роботу американського відеохостінгу YouTube сервіс контекстної реклами Google AdSense повністю згортає свою діяльність в російському інтернеті. Обліковий запис усіх користувачів із рф відключено.

Google виключив росію з переліку країн для ведення проекту «Рік у пошуку», в межах якого компанія до кінця кожного року представляла список із найпопулярніших запитів у країні.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь