О це так новина!!! РФ почала виводити війська з окупованого Крима! В це важко повірити, “Атеш” все бачили і пояснили, що це означає

Війна

О це так новина!!! РФ почала виводити війська з окупованого Крима! В це важко повірити, “Атеш” все бачили і пояснили, що це означає

Військове командування РФ продовжує вимушено перекидати сили в Курську область, де триває операція ЗСУ

Нещодавно туди відправили ресурси 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти з тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє військовий партизанський рух українців і кримських татар “Атеш”. Його агенти відстежили маршрут руху ресурсів ворога.Наголошується, що росіяни активно відновлюють усю пошкоджену техніку на ремонтних базах на півострові. Опісля її відправляють для подальшого ешелонування до Курської області РФ.У колонах, які партизани зняли на кримських дорогах, була не тільки бронетехніка, а й озброєння, а також боєприпаси.На думку агентів руху, це говорить про брак у російської армії озброєння на Курському напрямку. Ворог намагається компенсувати його за рахунок менш активних напрямів, таких як Херсонський.

Херсонський.

“Ми продовжуємо відстежувати будь-яку активність переміщень ЗС РФ та оперативно передавати інформацію Силам оборони України”, – наголосили в “Атеші”.

Як заcолити сало, щоб шкіpка була м’яка – давня хитpість. Такого cмачного cала ви ще не їли
Для багатьох сало це улюблений продукт в Україні, і не тому, що українці салофанатики, а через те, що це неймовірно смачно та поживно, передають Патріоти України.

Трагічно загинув відомий 41-річний співак, улюбленець українських жінок… Деталі в коментарях
Олександр Сердюк долучився до лав ЗСУ навесні 2024 року.

Пеpеведення гoдинників по-новому у 2024 pоці! Тепеp вже остатoчно: з’явилось утoчнення пpо зимoвий час
У 2024 році Україна здійснить перехід на зимовий час.

Залишити відповідь