Очільник Львівської ОДА прокоментував звинувачення у корупції

Політика

Очільник Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відреагував на розслідування журналістів проєкту NGL.media, де стверджувалося, що він витратив 25 млн грн з державного бюджету на будівництво дороги до готелю, що належить його батькові, Зіновію Козицькому.

Максим Козицький заявив у соцмережах, що його батько придбав готельний комплекс у Східниці вже після того, як будівництво дороги розпочалося.

Козицький зазначив, що роботи над дорогою почалися ще в 2021 році, а його батько став власником готелю лише у травні 2024 року. Він також підкреслив, що дорога була потрібна не тільки для під’їзду до готелю, але й для доступу до хутора Гута, де навіть швидка допомога не могла дістатися раніше через поганий стан дороги. Крім того, будівництво дороги було ініційоване та замовлене Східницькою селищною радою, що базувалося на скаргах мешканців щодо стану дорожнього покриття.

Козицький також додав, що будівництво цієї дороги було одним із кількох десятків проектів у регіоні, які здійснювалися під час його каденції на посаді голови ЛОДА, і зазначив, що подібні звинувачення можна застосовувати до будь-яких проєктів, якщо керуватися логікою журналістів.

Раніше ми писали, що 6 вересня під час сесії Одеської обласної ради відбувся інцидент із головою облради Григорієм Діденком.Також нагадаємо, що Співробітники Служби безпеки України були з обшуками до Ужгородської міськради. У цій справі також була оголошена перша підозра.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь