Очільник МОЗ звільнив керівництво МСЕК

Політика

Голова МОЗ вже звільнив керівництво МСЕК та відповідного департаменту міністерства.

Прем’єр-міністр України повідомив, що міністр охорони здоров’я розпочав реалізацію окремих рішень, ухвалених на засіданні РНБО. Зокрема, мова йде про звільнення керівництва центральної МСЕК та керівника департаменту МОЗ, який відповідав за координацію роботи МСЕК.

Також планується перевірка рішень щодо інвалідності, виданих МСЕК. Особливу увагу буде приділено високопосадовцям та державним службовцям. Усі ці заходи повинні бути реалізовані протягом трьох місяців.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський висловив своє незадоволення доповідями двох міністрів щодо скандалів, пов’язаних із медико-соціальними експертними комісіями (МСЕК).

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський ввів у дію одне з рішень, прийнятих вдень 22 жовтня за результатами засідання Рада національної безпеки і оборони України, на якому розглянули ситуацію з МСЕК та зловживаннями з боку посадових осіб різних державних органів з отриманням інвалідності. Зокрема, з 31 грудня будуть ліквідовані МСЕК.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь