Офіційно підтверджено загибель мужнього воїна, який вважався зниклим з травня 2023 року

Війна, Життя

На превеликий жаль, офіційно підтверджено загибель сміливого воїна Сокола Володимира, який вважався зниклим з травня 2023 року. Герой був родом з Житомирщини.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Чуднівській міській раді.

“Шановна громадо!
Завтра (16.09.2024 – ред.) ми зустрічаємо нашого Героя, який віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Наш захисник, Володимир Петрович СОКОЛ з Чуднова, назавжди повертається до рідного дому.
Аби гідно зустріти полеглого Героя, Володимира Петровича Сокола, повідомляємо про утворення живого коридору завтра, 16 вересня, о 11:00 за маршрутом: від КНП “Чуднівська лікарня”, вул. Житомирська, вул. Героїв Майдану (Новий Чуднів). Чин похорону відбудеться завтра, 16 вересня, о 12:00 з батьківської домівки.
Воїн-захисник загинув 15 травня 2023 року у населеному пункті Бахмут, Донецької області, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок. Довгий час наш земляк вважався безвісти зниклим, але після тривалих пошуків інформація про його загибель підтвердилась. Вічна памʼять Захиснику!  Щирі співчуття рідним та близьким” – зазначають у Чуднівській міській раді.
з травня 2023 року Сокол Володимир
на фото: загиблий воїн Сокол Володимир

Залишити відповідь