Огляд житлового комплексу FJORD

Політика

FJORD – це новітній проєкт, якому немає рівних серед унікальності, розташований у Печерському районі столиці. Він надає непересічні й сучасні умови для повсякденного життя з комфортом.

Інноваційна оселя

Житловий комплекс FJORD знаходиться на стадії будівництва, проте це не завадило йому приємно здивувати майбутніх покупців уже зараз. Цей масив буде являти собою каскад квартир, перепад висот з 4 до 30 поверхів, що створить різноманітні, незвичні й перевірені на зручність типи планувань апартаментів, балконів.Іншим наслідком такої архітектурної тактики є відкриті тераси з озеленням, що будуть доступні для всіх мешканців. Десять всесезонних терас міститимуть усі необхідні елементи для якісного дозвілля та навіть більше: відкриті простори мають шезлонги, гамаки, бар зону, зону барбекю, тренажери та навіть кінотеатр і мінігольф.

FJORD складається з 9 секцій бізнес-класу, де внутрішній простір також містить інтерактивні скульптури, інтерактивні музичні панелі й… водоспад! Дійсно, такого житлового комплексу ви більше ніде не знайдете – унікальна концепція, якісність її втілення надають першість такій забудові.

Девелопер ENSO створив й ретельно прорахував усі деталі проєкту FJORD. Він відомий тим, що першим в Україні започаткував будівництво житла за міжнародним екологічним стандартом BREEAM та своїми ідеями, які кардинально відрізняються від інших на ринку нерухомості нашої країни.Неймовірна кількість незвичних планувань доступна в масиві FJORD: однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні апартаменти готові запропонувати вам нестандартні варіанти для облаштування зручного простору. Через те, що комплекс будується, то є можливість купити квартиру без меблів й ремонту та втілити всі свої побажання щодо її дизайну.

Простір, що оточує ЖК, багатий на розвинену сферу послуг, саме тому купівля квартири в Печерському районі надає доступ до:

  • місць громадського харчування: «La Farine», «Eclat Restaurant», «DELAB», «LAV cafe»
  • навчальних закладів: навчально-виховний комплекс «Всезнайко», приватний дитячий садок «Монтессорі на Липках», Новопечерська школа, Британська інтернаціональна школа, школа №88
  • медичних установ: Травмпункт щелепно-лицевий міський дитячий, «Медеус», Smart Medical Center, «МЕДПРОФ»
  • магазинів, супермаркетів: «Фора», «Сільпо», «Велика кишеня», «Novus»

Житловий комплекс має послугу установки систем розумного будинку, що є ще однією перевагою рішення купити квартиру в новобудові, для додаткового контролю та зручності експлуатації квартири. А, якщо ви бажаєте вести свою справу, не виходячи за межі комплексу, то FJORD поєднав бізнес й особисту сторону життя людини відвівши перші поверхи для комерційних приміщень.

Сподобався такий варіант для майбутнього життя? Агенція нерухомості номер один в Україні та Європі T.H.E. Capital допоможе вам у придбанні апартаментів у житловому масиві FJORD: ми станемо вашою надійною опорою протягом всього шляху отримання дому починаючи від підбору найкращих пропозицій, згідно з вашими вимогами, та закінчуючи підписанням юридичних угод.

Залишити відповідь