Оголошено підозру молодикам, які побили оператора АЗС

Політика

Уночі 19 вересня на одній з заправочних станцій Києва двоє молодиків побили оператора АЗС через те, що вони не змогли купити алкоголь. Нападникам повідомили про підозру.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Зазначається, що двоє молодиків 22 та 24 років близько другої години ночі прийшли на заправку на вул. Івана Виговського придбати алкоголь. Один із них пішов в магазин, де касир пояснила, що алкоголь продають до 22 години. Інший чоловік в цей час на вулиці з палицею в руках почав суперечку з оператором АЗС.

Після того, як його друг вийшов з магазину на АЗС, молодики почали наносити працівнику заправки тілесні ушкодження руками, ногами та металевою палкою, з якою один з них прийшов на заправку. Внаслідок цього у заправника закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.Продовжуючи свої хуліганські дії, підозрювані розбили мобільний телефон потерпілого.

Уродженцям Сумської області, які вчинили хуліганство із застосуванням металевої палиці, повідомлено про підозру. (ч. 4 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що напередодні забравкиянин пострілом у голову вбив чоловіка на АЗС у Києві та його автомобіль.

Раніше повідомлялося, що поліція Київщини встановлює обставини стрілянини в Софіївській Борщагівці 12 вересня.

У Дніпрі на вулиці Вартових Неба під час конфлікту містянин вистрілив з пістолета у чоловіка, потім сів у авто і поїхав з місця злочину. Пораненого госпіталізували.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь