Оголошено підозри посадовцям компанії, які приховали мільйонні податки за видобування піску

Політика

Детективи Бюро економічної безпеки у Києві повідомили про підозру гендиректору та головному бухгалтеру компанії, що займається видобуванням піску, гравію, глин та каоліну.

Як пише БЕБ, слідством встановлено, що службові особи акціонерного товариства шляхом самостійного обчислення та подання податкової декларації  ухилились від сплати майже 5 млн грн податків за користування двома земельними ділянками у Києві.

Фігурантам інкримінують ухилення від сплати податків у великих розмірах та службове підроблення офіційних документів, вчинені за попередньою змовою групою осіб. Досудове розслідування справи триває.

Раніше колишньому народному депутату України І, ІІІ-VII скликань та голові Київської міської державної адміністрації було повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків на суму понад 71 млн грн.

Експосадовицю податкової інспекції у Кіровоградській області судитимуть за допомогу місцевому підприємцю ухилятися від сплати мільйонних податків.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь