Окупанти атакують в напрямку Греківки та штурмують Серебрянський ліс

Політика

Окупанти щодня атакують в напрямку Греківки. Крім того, росіяни постійно штурмують позиції українських військових у Серебрянському лісі.

Про це повідомляє Telegram-канал голови Луганської ОВА Артема Лисогора.

«Противник щодня атакує в напрямку Греківки, намагаючись витіснити Сили оборони із зайнятих позицій. Також росіяни провели штурмові дії у Серебрянському лісі», – розповів Лисогор.

За даними голови ОВА, українські військові стримують ворога.

«З артилерії та з безпілотників загарбники обстрілюють населені пункти, логістичні шляхи та укріплення українських військових», – додав він.Бійці Нацгвардії бригади «Буревій» показали, як українська БМП пробирається крізь Серебрянський ліс, щоб виїхати на закриту позицію.
«Протягом години машина ковзає між стовбурами дерев. Тиша навколо лише на мить. Лунає наказ, машина вібрує, відлуння пострілів відбивається від землі, вбиваючи тишу і знищуючи ворожі укриття та позиції», – розповіли військові, показавши відповідні кадри.
Російські війська намагаються вийти на кордони Донецької та Луганської областей. Наразі вони вже припинили називати конкретні дати.

Зокрема, в Луганській області ЗСУ продовжують відбивати атаки ворога, попри окупацію більшої частини території регіону.

Греківка – село у Сватівському районі Луганської області. Додамо, що раніше повідомлялось, що російські військові облаштували новий полігон у тимчасово окупованій Луганській області. Цю територію використовують для навчань.

В ніч на 26 жовтня російські окупанти вдарили балістикою по Дніпру. Внаслідок атаки пошкоджена лікарня, будинки, частково зруйнований двоповерховий будинок. З-під завалів дістали тіла трьох жертв.

Станом на 11:00 кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 20. Серед них дівчата 8 та 16 років і двоє 17-річних хлопців.

Збільшилась кількість постраждалих після атаки дрону на будинок в Солом’янському районі Києва. Наразі вже шість поранених.

У Солом’янському районі Києва внаслідок прильоту частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверхах.

Нагадаємо, 25 жовтня увечері Київ був під атакою російських дронів. Один з них – або його уламки – влучив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі. Також уламки впали на відкритій місцевості у Шевченківському районі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь