Окупанти обстріляли Костянтинівку: поранено поліцейських

Політика

Російські військові сьогодні завдали удару по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого постраждали працівники поліції.

За даними прокуратури, о 15:40 російські війська скинули дві авіабомби на Костянтинівку. За попередніми даними, окупанти атакували населений пункт «ФАБ-250» з УМПК.

«В зоні ураження опинилася житлова забудова. Внаслідок обстрілу тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримав 38-річний місцевий житель. Крім того, мінно-вибухові травми й контузію дістали чоловік та дві жінки віком 55, 67 і 73 роки», — повідомили в прокуратурі.

Також у місті пошкоджено фасади багатоповерхових та приватних будинків, автомобілі, адміністративні будівлі, лінії електромережі та газопровід.

Тим часом Зеленський повідомив, що в результаті удару було поранено правоохоронців.«Сьогодні завдано удару по Костянтинівці — Донецька область. Четверо працівників поліції постраждали», — заявив він.

Раніше ми писали. що російські окупанти обстріляли Старокостянтинів в Хмельницькій області. Під ударом опинився готель та житлова забудова міста.

Також нагадаємо, що 24 жовтня російські війська обстріляли Покровську громаду в Донецькій області, внаслідок чого загинули троє мирних жителів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь