Окупанти позбавить інвалідів на ТОТ пенсій, якщо вони не матимуть паспорт рф

Політика

росія продовжує злочинний процес паспортизації населення на окупованих територіях України. Наступними жертвами цих діянь мають стати люди з інвалідністю.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

За даними інформаційного ресурсу, кожен громадянин із особливими потребами на окупованих територіях зобов’язаний буде пройти обов’язкову медико-соціальну експертну комісію відповідно до законодавства рф. Однак це можливо буде зробити лише за наявності російського паспорта. В іншому ж випадку, якщо цього не зробити, людей з інвалідністю позбавлять пенсій.

«Відбуватиметься усе це в період до 31 грудня 2025 року. З 1 січня 2026 року особи з інвалідністю, але без російського паспорта, будуть позбавлені пенсії з інвалідності», – йдеться у повідомленні.

При цьому у ЦНС зазначили, що плани Кремля з паспортизації населення тимчасово окупованих територій України провалюються. Це відбувається попри усі нестерпні умови, які ворог створив для українців на своїй рідній землі.Раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники почали будівництво великого ринку сільськогосподарської продукції. Насправді це буде центр для вивезення краденого українського майна.

Також нагадаємо, що у тимчасово окупованому Донецьку цієї зими під загрозою зриву опалювальний сезон. Працівники котелень Донецької області через невиплату зарплат відмовляють виходити на роботу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь